AMIPA DEL CEIP XALOC

-CAT-

Les mares i pares que formam l’AMIPA compartim la inquietud per la criança i educació dels nostres infants.

També compartim el desig de què la nostra escola sigui la millor per als nostres fills/filles. 

L’AMIPA ofereix: participar en una àmplia oferta d’activitats extraescolars, organitza la compra de llibres i agenda escolar, representa el sector de mares i pares al Consell Escolar, col·labora amb l’escola organitzant activitats per l’alumnat i per a les famílies (com és ara sortides escolars, escola de Pasqua i d’estiu, festes…); en definitiva es compromet dia a dia, invertint recursos humans i econòmics, per treballar per una escola de qualitat.

Tot això i més per una petita quantitat anual.

FES-TE’N SOCI !!! 

Clica aquí per fer-te soci/a ! https://forms.gle/NqSQgXUK9EnU4NyF8

El nostre e-mail: amipa.xaloc@gmail.com.

-CAST-

Las madres y padres que formamos el AMIPA compartimos la inquietud por la crianza y educación de nuestros niños. También compartimos el deseo de que nuestra escuela sea la mejor para nuestros hijos/hijas.

La AMIPA ofrece: participar en una amplia oferta de actividades extraescolares, organiza la compra de libros y agenda escolar, representa el sector de madres y padres en el Consejo Escolar, colabora con la escuela organizando actividades para el alumnado y para a las familias (como salidas escolares, escuela de Pascua y de verano, fiestas…); en definitiva, se compromete día a día, invirtiendo recursos humanos y económicos, para trabajar por una escuela de calidad.

Todo esto y más por una pequeña cantidad anual.

HAZTE SOCIO !!! Clica aquí para hacerte socio/a ! https://forms.gle/NqSQgXUK9EnU4NyF8

Nuestro e-mail: amipa.xaloc@gmail.com.