2020-11-16 Publicació Llistes provisionals Beques de Menjador

-CAT-

Bon dia,

Segons instruccions del Servei de Comunitat Educativa publiquem avui les llistes provisionals d’ajudes de menjador per motius socioeconòmics 2020-2021 en el taulell d’anuncis que es troba situat a l’entrada principal del centre escolar.

Us recordam que les famílies teniu 7 dies naturals per fer qualsevol tipus de reclamació i aquestes poden ser d’ofici o a instància de part.

Els motius d’exclusió que han trobat més freqüents són:

  1. Superen umbral renda (aquest és el cas del nostre centre)
  2. Falten dades: renda familiar total, nombre adults o menors…
  3. Punts per COVID erronis, i també tenir punts a la casella de COVID o autònoms i a la casella de renda familiar total (no es sumen aquests)

Salutacions,

La Direcció

 

-CAST-

Buenos días,

Según instrucciones del Servicio de Comunidad Educativa publicamos hoy las listas provisionales de ayudas de comedor por motivos socioeconómicos 2020-2021 en el tablón de anuncios que se encuentra en la entrada principal del centro escolar.

Se recuerda que las familias tienen 7 días naturales para hacer cualquier tipo de reclamación y éstas pueden ser de oficio o a instancia de parte.

Los motivos de exclusión que han encontrado más frecuentes son:

  1. Superan umbral renta (este es el caso de nuestro centro)
  2. Faltan datos: renta familiar total, número adultos o menores …
  3. Puntos por Covid erróneos, y también tener puntos en la casilla de Covid o autónomos y en la casilla de renta familiar total (no se suman estos)

Saludos,

La dirección