2020-12-01 Circular Informativa – SIMULACRE D’EMERGÈNCIA

-CAT-

Bon dia famílies,

des del CEIP Xaloc vos volem informar que dins aquest mes, es realitzaran diferents simulacres d’emergència al centre escolar, per tal de valorar el funcionament i organització del professorat i personal no docent en una possible situació d’emergència. Vos comunicam que abans de la seva realització també es fa una explicació prèvia a l’aula amb els alumnes, per saber com s’ha d’actuar en una situació així.  

Per la situació que vivim en aquests moments i per evitar contactes amb diferents grups aula, la Conselleria d’Educació ha recomanat la opció de realitzar-ho en moments diferents del mes. Per això, en el nostre cas, es faran simulacres per edificis (edifici Infantil i edifici Primària) en diferents dies de la semana durant el mes de desembre, per repartir el nombre d’alumnes. A continuació es farà una valoració general del mateix per fer arribar a la Conselleria d’Educació.

Atentament,

La Direcció

 

-CAST-

Buenos días familias,

desde el CEIP Xaloc os queremos informar que durante este mes, se realizarán diferentes simulacros de emergencia en el centro escolar, con el fin de valorar el funcionamiento y organización del profesorado y personal no docente en una posible situación de emergencia. Os comunicamos que antes de su realización también se hace una explicación previa en el aula a los alumnos, para saber cómo actuar en una situación así.

Por la situación que vivimos y para evitar contactos con diferentes grupos aula, la Consejería de Educación ha recomendado la opción de realizarlo en diferentes momentos del mes. Por ello, en nuestro caso, se harán simulacros por edificios (edificio Infantil y edificio Primaria) en diferentes días durante el mes de diciembre, para repartir el número de alumnos. A continuación se hará una valoración general del mismo para hacer llegar a la Consejería de Educación.

atentamente,

La Dirección