2021-01-14 Circular Informativa

-CAT-

Benvolgudes famílies.

S’acosta Sant Antoni i Carnestoltes, però com ja sabeu, a causa de les noves mesures sanitàries, l’escola haurà de canviar la celebració habitual que durant anys ha caracteritzat el nostre centre.

Les dues festes es celebraran a nivell d’aula. Sense l’entrada de pares al centre ni activitats  conjuntes entre aules. Així i tot, no volem deixar de celebrar-les.

Per aquest motiu durant aquestes dues setmanes farem activitats relacionades amb Sant Antoni. Dia 18 de gener, farem  a nivell d’aula una petita degustació de pa amb sobrassada.

Els alumnes d’Educació Infantil aquest dia han de venir vestits de vermell o negre, perquè faran activitats de dimonis.

La festa de Carnestoltes també es celebrarà d’aquesta manera. Cada tutor vos informarà més endavant de com es farà i de l’organització d’aquesta.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració 

Rebeu una cordial salutació                                                              

Equip de mestres del Ceip Xaloc

 

-CAST-

Apreciadas familias.

Se acerca San Antonio y Carnaval, pero como ya saben, debido a las nuevas medidas sanitarias, la escuela tendrá que cambiar la celebración habitual que durante años ha caracterizado nuestro centro.

Ambas fiestas se celebrarán a nivel de aula. Sin la entrada de padres en el centro ni actividades conjuntas entre aulas. Aun así, no queremos dejar de celebrarlas. 

Por este motivo durante estas dos semanas haremos actividades relacionadas con San Antonio. Día 18 de enero, haremos a nivel de aula una pequeña degustación de pan con sobrasada. 

Los alumnos de Educación Infantil este día tienen que venir vestidos de rojo o negro, porque harán actividades de demonios. 

La fiesta de Carnaval también se celebrará de esta manera. Cada tutor os informará más adelante de cómo se hará y de la organización de la misma. 

Muchas gracias por su colaboración 

Un cordial saludo 

Equipo de maestros del Ceip Xaloc