2020-03-17 JORNADES DE PORTES OBERTES AL CENTRE

-CAT-

Hola a tothom ! 👋👋👋

Aquest curs i per adaptar-nos a les actuals restriccions i protocols de protecció davant la COVID-19, el CEIP  XALOC vos facilita dues maneres per accedir a la informació del centre

  1. Penjarem a la plana web una presentació  amb tota la informació important que vos volem fer arribar del nostre centre.
  2. Si queden dubtes, farem jornada de portes obertes en petits grups de pares per poder mostrar l’escola i resoldre els vostres dubtes. 

Les visites ses realitzaran els dies 22, 23 i 24 de març a les 9’15h i a les 14’15hi seran d’una duració màxima de 30 minuts 

Podeu sol.licitar cita prèvia al correu electrònic del centre :

📧ceipxaloc@educaib.eu o cridant al telefon ☎️ 971687864

NORMES PER DUR-LES A TERME: 

  • Visita amb cita prèvia
  • 2 persones màxim de la mateixa família
  • Ús de mascareta homologada i distanciament social

 

-CAST-

Hola a todos! 👋👋👋

Este curso y para adaptarse a las actuales restricciones y protocolos de protección ante la Covid-19, el CEIP XALOC os facilita dos formas para acceder a la información del centro.

  1. Pondremos en la página web una presentación con toda la información importante que os queremos hacer llegar de nuestro centro.
  2. Si quedan dudas, haremos jornada de puertas abiertas en pequeños grupos de padres para poder mostrar la escuela y resolver sus dudas.

Las visitas ses realizarán los días 22, 23 y 24 de marzo en dos turnos, a las 9’15 h y a las 14’15h y serán de una duración máxima de 30 minutos.

Puede solicitar cita previa en el correo electrónico del centro: 📧 ceipxaloc@educaib.eu o llamando al teléfono ☎️ 971687864.

NORMAS PARA LLEVARLAS A CABO:

  • Visita con cita previa
  • 2 personas máximo de la misma familia
  • Uso de mascarilla homologada y distanciamiento social