2021-04-13 Circular Informativa

-CAT-

Estimades famílies,

Vos comunicam que hem estat admesos en el programa “Pla de consum de fruita a les escoles”.

És un programa de distribució de fruita per tot els alumnes d’Educació Infantil i Primària. Cada alumne rebrà una peça de fruita o un tassó de suc cada dilluns fins el dia 24 de maig de 2021. El productes que es repartiran seran pomes, peres, suc de taronja, ametlles (només Ed. Primària) i maduixes.

Aquest dia l’alumne també podrà, si vol, dur el seu berenar.

Atentament

La Direcció

 

-CAST-

Estimadas familias,

Les comunicamos que hemos sido admitidos en el programa “Plan de consumo de fruta en las escuelas”.

Es un programa de distribución de fruta para todo el alumnado de Educación Infantil y Primaria. Cada alumno/a recibirá una pieza de fruta o un vaso de zumo cada lunes hasta el día 24 de mayo de 2021. Los productos que se repartirán serán manzana, peras, zumo de naranja, almendras (solo Ed. Primaria) y fresas.

Este día los alumnos podrán traer, si quieren, su merienda.

 

Atentamente

La dirección