2021-04-19 Calendari escolar curs 2021-22

-CAT-

Bon dia,

Us informam que s’ha publicac al BOIB la Resolució del conseller d’Educació i Formació Professional de 15 d’abril de 2021 per la quals’estableix el calendari escolar del curs 2021-2022 per als centres docents no universitaris de la comunitat autònoma de les Illes Balears.

Així que vos ho posam en coneixement per a que vos pogueu planificar en cas de necessitar-ho.

Salutacions

La Direcció

-CAST-

Buenos días,
Os informamos de que se ha publicaci el BOIB la Resolución del consejero de Educación y Formación Profesional de 15 de abril de 2021 por la quals’estableix el calendario escolar del curso 2021 a 2022 para los centros docentes no universitarios de la Comunidad Autónoma de las Islas Baleares.

Así que os lo compartimos para que os podáis planificar en caso de necesitarlo.

Saludos

La Dirección