Calendari eleccions al Consell Escolar 2021

-CAT-

Bon dia ,

en aquest enllaç trobareu tota la informació dels procediments de les eleccions al consell escolar del CEIP Xaloc.

A més a partir d’avui trobareu els censos electorals provisionals de les eleccions al Consell Escolar de l’any 2021 per a consulta de tota la comunitat educativa a Consergeria i també a la nostra pàgina web del centre.

  • Període de reclamacions al cens electoral: del 14/10/2021 fins a 19/10/2021 a 14.00 h. Les reclamacions s’han de presentar a secretaria en l’horari habitual d’atenció al públic i dirigides a la Junta Electoral de les eleccions al Consell Escolar de 2021.

Salutacions

La direcció

-CAST-

Buenos dias,

en este enlace encontraréis toda la información de los procedimientos de las elecciones al consejo escolar del CEIP Xaloc


Además a partir de hoy encontrareis los censos electorales provisionales de las elecciones al Consejo Escolar del año 2021 para consulta de toda la comunidad educativa en Conserjería y también en nuestra página web.

Període de reclamaciones al censo electoral: del 14/10/2021 hasta 19/10/2021 a 14.00 h. Las reclamaciones deben presentarse en secretaría en el horario habitual de atención al público y dirigidas a la Junta Electoral de las elecciones al Consejo Escolar de 2021.

Saludos

La dirección