2022-02-18 CIRCULAR INFORMATIVA: CARNESTOLTES

-CAT-

Benvolgudes famílies,

Vos volem informar que dijous, 24 de Febrer, celebrarem la festa de Carnestoltes al nostre centre.

Com ja és tradició, el Rei Carnestoltes passarà per les aules (d’infantil, primer i segon cicle) i donarà una consigna per dilluns, dimarts i dimecres. Haurem de venir a l’escola com ell ens indiqui. Dilluns els alumnes han de venir amb la cara pintada, dimarts amb tota la roba girada i dimecres amb el cap ben decorat.

Dijous, tots els alumnes del centre han de venir disfressats com ells vulguin (temàtica lliure). Farem una festa al centre. Sortirem al pati, ballarem i farem una desfilada… però aquest curs es celebrarà de manera interna, sense la participació dels pares, a causa de totes les restriccions sanitàries. Aquest any no hi haurà premis per categoria.

L’AMIPA del centre ens convidarà a tots a berenar d’ensaïmada de tallades. Vos recomanam que els alumnes duguin també berenar de casa, per si no els hi basta o no els hi agrada.

Moltes gràcies i visca Carnestoltes!!

L’equip de mestres del CEIP XALOC

-CAST-

Apreciadas familias.

Os queremos informar que el jueves, 24 de Febrero, celebraremos Carnaval en nuestro centro.

Como ya es tradición, el Rey de Carnaval, pasará por las aulas (de infantil, primer y segundo ciclo) y dará unas consignas para el lunes, martes y miércoles. Los alumnos tendrán que venir al colegio como él nos indique. El lunes tendrán que venir con la cara pintada, el martes con toda la ropa girada y el miércoles con la cabeza bien decorada.

El jueves, todos los alumnos del centro tendrán que venir disfrazados como quieran (temática libre). Haremos una fiesta en el centro. Saldremos al patio, bailaremos, haremos un desfile… pero este curso se celebrará de manera interna, sin la participación de los padres, a causa de todas las restricciones sanitarias. Este año no habrá premios por categorías.

El AMIPA nos invita a todos a merendar de ensaimada de “tallades”. Os recomendamos que los alumnos traigan también merienda de casa, por si no les basta o no les gusta.

Muchas gracias a todos y ¡VIVA CARNAVAL!

El equipo de maestros del CEIP XALOC