2022-05-13 Xerrada Guardia Civil sobre “Redes sociales y seguridad en Internet” -CANCEL·LADA PER ABSÈNCIA DE FAMÍLIES! –

-CAT-

Bon dia,

El dilluns dia 23 a les 9:00h els pares i les mares de 3r i 4T d’Ed. Primària estan convidats a la xerrada que inpartirà la Guardia Civil sobre les xarxes socials i els seus perills.

Si no pots assistir de forma presencial, però t’interessa la xerrada, també pots assistir per video cridada clicant el següent enllaç:

Taller Xarxes Socials pares 3er i 4rt- guardia civil
Dilluns, 23 de de maig · 3:00-3:30pm
Informació per unir-se a una reunió de Google Meet
Enllaç de la videotrucada: https://meet.google.com/yah-irwd-kkb

Per apuntar-se , tant si vens de forma presencial com si assistiràs de forma online, cal registra-se en aquest formulari:

https://forms.gle/PFC6cmbB48FWB1X18

Salutacions

La direcció

-CAST-

Buenos días

El lunes día 23 de mayo a las 9:00h los padres y las madres de 3º y 4º de Educación Primaria están invitados a la charla que impartirá la Guardia Civil sobre las redes sociales y sus peligros.

Si usted no puede asistir de forma presencial, pero le interesa la charla, también puede asistir por video llamada clicando el siguiente enlace:

Taller Redes Sociales padres 3er y 4º- guardia civil
Lunes, 23 de mayo · 3:00-3:30pm
Información para unirse a una reunión de Google Meet
Enlace de la videollamada: https://meet.google.com/yah-irwd-kkb

Para apuntarse, tanto si vienes de forma presencial como si asistirás de forma online, es necesario registrarse en este formulario: https://forms.gle/PFC6cmbB48FWB1X18

Saludos

la dirección