2022-06-21 GRADUACIÓ JUNY 2022

-CAT-

Aquest matí, al casal de Peguera, hem celebrat la graduació dels nostres alumnes de 5 anys, que acaben la seva etapa a educació infantil i dels alumnes de 6è, que comencen una nova etapa a educació secundària.

Ha estat un matí ple de records, rialles, balls, reconeixements , fotografies i alguna que altre llàgrima.

Des del Ceip Xaloc, ca vostra fins ara, volem desitjar als alumnes de 6è molta sort en aquest nou camí que comença, sabeu que sempre sereu part del Ceip Xaloc i tendrem obertes les nostres portes per quan volgueu tornar a visitar-nos, molta sort.

També volem agrair a les famílies la vostra col·laboració durant tots aquests anys.

Aquí vos deixam el recull d’algunes fotografies de l’acta d’avui.

FOTOGRAFIES

Bon estiu!

Salutacions

La direcció

-CAST-


Esta mañana, en el casal de Peguera, hemos celebrado la graduación de nuestros alumnos de 5 años, que terminan su etapa en educación infantil y de los alumnos de 6º, que comienzan una nueva etapa en educación secundaria.


Ha sido una mañana llena de recuerdos, risas, bailes, reconocimientos, fotografías y alguna que otra lágrima.


Desde el Ceip Xaloc, vuestra casa hasta ahora, queremos desear a los alumnos de 6º mucha suerte en este nuevo camino que empieza, sabéis que siempre seréis parte del CEIP Xaloc y tendremos abiertas nuestras puertas para cuando querais volver a visitarnos, mucha suerte .


También queremos agradecer a las familias su colaboración durante todos estos años.


Aquí os dejamos la recopilación de algunas fotografías del acta de hoy.

FOTOGRAFÍAS


¡Buen verano!

Salutacions

La dirección