2023-06-19 Cloenda Consell de la Infància i adolescència de calvià

-CAT-

Dia 12 de juny es va celebrar, a l’auditori del Casal de Peguera, el Consell de la Infància i l’Adolescència de Calvià i la cloenda del curs 2022-2023.

El batle, Alfonso Rodríguez Badal Va donaR la benvinguda a l’alumnat integrant del Consell, tot recordant-los la missió que se’ls va encomanar el 16 de desembre en l’acte de constitució.

El batle va destacar la importància al dret que tenen els nins i nines de participar, a què se’ls escolti, i a representar els seus companys i companyes en aquest òrgan. Els va agraïr la seva feina i l’acompanyament que els fan les famílies i, d’aquesta manera, ajudar a participar en construir el municipi.

Vos adjuntam en aquest article uns videos per conèixer mes sobre el traball que s’ha fet durant el curs en el Consell de la Infància i de l’adolescència de Calvià

Clica aquí: https://calviacai.blogspot.com/2023/06/acte-de-final-de-curs-i-dentrega-de.html

-CAST-

Día 12 de junio se celebró, en el auditorio del Casal de Peguera, el Consejo de la Infancia y la Adolescencia de Calvià y la clausura del curso 2022-2023.

El alcalde, Alfonso Rodríguez Badal dió la bienvenida al alumnado integrante del Consell, recordándoles la misión que se les encomendó el 16 de diciembre en el acto de constitución.

El alcalde destacó la importancia al derecho que tienen los niños y niñas de participar, a que se les escuche, y a representar a sus compañeros y compañeras en este órgano. Les agradeció su trabajo y el acompañamiento que les hacen las familias y, de esta forma, la ayuda en participar en construir el municipio.

Os adjuntamos en este artículo unos videos para conocer más sobre el trabajo que se ha realizado durante el curso en el Consejo de la Infancia y de la adolescencia de Calvià

Clica aquí: https://calviacai.blogspot.com/2023/06/acte-de-final-de-curs-i-dentrega-de.html