2023-09-29 Formació per a famílies sobre alimentació saludable.

-CAT-

Avui hem realitzat una formació per a famílies, on la nutricionista Maria Colomer els ha informat de com hauria de ser un berenar saludable.

Aquesta activitat està ubicada dins el programa de centres promotors de la salut al qual perntanyem i es combina amb la formació i degustació que estan rebent tots els alumnes de l’escola

El berenar és una de les menjars més importants del dia, especialment per als nens en edat escolar. Un berenar saludable pot proporcionar als nens l’energia i els nutrients que necessiten per començar el dia amb força i concentració a l’escola.

Aquí vos enllaçam el material que va utilitzar la nutricionista per a aquelles famílies que no varen poder assistir

Material sobre alimentción saludable per a famílies

Fotografies de l‘activitat

Salutacions

La direcció

CAST-

Hoy hemos celebrado una formacion para familias, donde la nutricionista Maria Colomer les ha informado de como deberia ser un desayuno saludable.

Esta actividad forma parta del programa de Centros Promotores de la Salud al cual pertenecemos y se combina con la formación y degustación que estan recibiendo todos los alumnos del colegio

El desayuno es una de las comidas más importantes del día, especialmente para los niños en edad escolar. Un desayuno saludable puede proporcionar a los niños la energía y los nutrientes que necesitan para empezar el día con fuerza y ​​concentración en el colegio.

Aquí os enlazamos el material que utilizó la nutricionista para aquellas familias que no pudieron asistir

Material sobre alimentación saludable para familias

Fotografias de la activitad

Saludos

La dirección