2024-03-21 JORNADA DE PORTES OBERTES AL CEIP XALOC

-CAT-

Benvolgudes famílies,

Des del Ceip Xaloc vos volem informar que el pròxim dia 25 d’Abril farem una jornada de portes obertes al centre. En aquesta reunió vos explicarem el funcionament de l’escola, la nostra metodologia de feina i l’organització en general. 

Per tal que pogueu veure el funcionament real del nostre dia a dia l’hora de la reunió serà a les 12’00 del matí. En aquest espai tindrem temps per entrar a les aules i per tenir una petita reunió amb l’equip directiu. 

A més, vos volem informar que encara no hi ha data del procés de matriculació dels nins i nines. Trobareu més informació a la web del centre.  

La direcció

-CAST-

Apreciadas familias,

Desde el Ceip Xaloc os queremos informar que el próximo día 25 de Abril haremos una jornada de puertas abiertas en el centro. En esta reunión  explicaremos el funcionamiento de la escuela, nuestra metodología de trabajo y la organización en general.

Para que podáis ver el funcionamiento real de nuestro día a día la hora de la reunión será a las 12.00 de la mañana. En este espacio tendremos tiempo para entrar en las aulas y tener una pequeña reunión con el equipo directivo.

Además, queremos informaros que aún no tenemos fechas del proceso de matriculación de los niños y niñas. Encontrareis más información en la web del centro.

La dirección