2021-04-14 Millores als patis

-CAT-

Benvolgudes famílies.

Durant aquests mesos passats s’han realitzat al pati de l’escola algunes millores pels infants. Entre d’altres, els mestres han dibuixat recorreguts a les pistes esportives per a que els nins juguin, facin equilibris…, s’han pintant pissarres per a que es pugui dibuixar, s’han comprat jocs de punteria, el parxís, l’oca…

També s’ha millorat el pati d’infantil creant  espais de joc nous  com la cuineta, el racó musical…  

Aquí vos deixam un recull de fotografies per a que pogueu veure alguns dels espais.

Clica aquí

-CAST-

Estimadas familias.

Durante estos meses se han realizado en el patio de la escuela algunas mejoras para los niño/as. Entre otras cosas, los maestros han dibujado recorridos en las pistas deportivas para que los niños jueguen, hagan equilibrios , etc.. Se han pintando pizarras para que se pueda dibujar, se han comprado juegos de puntería, el parchís, la oca …

También se ha mejorado el patio de infantil creando espacios de juego nuevos como un rincón de cocina, el rincón musical …

Aquí os dejamos una recopilación de fotografías para que podáis ver algunos de los espacios.

Clica aquí