2021-04-28 Recordatori VACUNACIÓ en edat escolar

-CAT-
Benvolgudes famílies, 
 
La vacunació a l’etapa infantil/juvenil és molt important, ja que els centres educatius són entorns d’elevat risc de contagi. 
 
Des de la Coordinació de Vacunes volem recordar-vos la necessitat de restablir les vacunacions incloses al calendari, ja que s’ha observat una disminució en l’administració de vacunes, que s’ha de recuperar per evitar el risc d’aparició de brots. Mantenir les cobertures elevades és fonamental per el control de la malaltia i per a la protecció contra malalties freqüents o greus, inclosos determinats càncers. 
 
Aprofitam també per recordar que: 
• Segueix la campanya de vacunació de població jove contra la el meningococ ACWY per a joves nascuts els anys 2001-2007. 
• La vacunació d’al•lotes no vacunades a l’edat corresponent contra papil•loma està inclosa en el programa fins al 26 anys. 
 
Vacunar-se és un acte de solidaritat amb tota la societat! 
 
Per demanar hora heu de contactar abans amb el servei de cita prèvia d’Atenció Primària: 902 079 079 o 971 437 079 o o be amb el professional de salut que vos atén habitualment. 
 
Cordialment, Equip de Coordinació de Vacunes.
 
-CAST-
Estimadas familias,
 
La vacunación en la etapa infantil/juvenil es muy importante, ya que los centros educativos son entornos de elevado riesgo de contagio.
 
Desde la Coordinación de Vacunas queremos recordaros la necesidad de restablecer las vacunaciones incluidas en el calendario, ya que se ha observado una disminución en la administración de vacunas, que se ha de recuperar para evitar el riesgo de aparición de brotes. Mantener las coberturas elevadas es fundamental para el control de la enfermedad y para la protección contra enfermedades frecuentes o graves, incluidos determinados cánceres.
 
Aprovechamos también para recordar que:
• Sigue la campaña de vacunación de población joven contra el meningococo ACWY para jóvenes nacidos en los años 2001 a 2007.
• La vacunación de chicas no vacunadas en la edad correspondiente contra papiloma está incluida en el programa hasta los 26 años.
 
Vacunarse es un acto de solidaridad con toda la sociedad!
 
Para pedir hora debe contactar antes con el servicio de cita previa de Atención Primaria: 902079079 o 971437079 o bien con el profesional de salud que le atiende habitualmente.
 
Cordialmente, Equipo de Coordinación de Vacunas.