2021-05-11 Informació Escola d’estiu al CEIP Xaloc

-CAT-

Hola famílies, vos feim arribar una informació important sobre l’escola d’estiu que ess realitzarà al nostre centre.

Aquesta informació ens la fa arribar l’empresa encarregada de dur-la a terme “Escolar Esport”

-INFO-

“Benvolgudes famílies,

Des de l’empresa EscolarSport us informem que tenim previst dur a terme el projecte d’Escola d’estiu del centre, tal com hem vingut fent durant aquests anys anteriors.

Encara és una mica prest per poder oferir detalls concrets sobre el projecte, sobretot pel que fa a aquells aspectes relacionats amb l’evolució de la situació sanitària Covid-19. No obstant això, volem que estigueu tranquils i confiats que portarem el projecte endavant amb total seguretat i responsabilitat, sempre respectant totes aquelles mesures i recomanacions que puguem rebre des dels organismes pertinents, igual que ja vàrem fer l’estiu passat.

Estem en permanent contacte amb les AMIPAs i els centres, i tot d’una que puguem començar a fer difusió i dur a terme les inscripcions us farem arribar la informació necessària perquè pugueu apuntar als vostres fills/es.

Fins aleshores, rebeu una cordial salutació i els nostres millors desitjos de que tota aquesta situació tan complicada vagi afluixant i ens permeti recobrar a tots la tan desitjada normalitat quan abans sigui possible.

Atentament,

EscolarSport.”

-CAST-

Hola familias os hacemos llegar una información importante sobre la escuela de verano que se realizará en nuestro centro.

Esta información nos la hace llegar la empresa encargada de llevarla a cabo, “Escolar Esport”

-INFO-

“Apreciadas familias,

Desde la empresa EscolarSport os informamos que tenemos previsto llevar a cabo el proyecto de Escuela de Verano del centro, tal y como hemos venido haciendo durante estos años anteriores.

Todavía es un poco pronto para poder ofrecer detalles concretos sobre el proyecto, sobre todo por lo que se refiere a aquellos aspectos relacionados con la evolución de la situación sanitaria Covid-19. No obstante, queremos que estéis tranquilos y confiados de que llevaremos adelante el proyecto con total seguridad y responsabilidad, siempre respetando todas aquellas medidas y recomendaciones que podamos recibir des de los organismos pertinentes, igual que ya hicimos el verano pasado.

Estamos en permanente contacto con las AMIPAs y los centros y, en seguida que podamos empezar a hacer difusión y llevar a cabo las inscripciones os haremos llegar la información necesaria para que podáis apuntar a vuestros hijos e hijas.

Hasta entonces, recibid un cordial saludo y nuestros mejores deseos de que toda esta situación tan complicada vaya aflojando y nos permita a todos recobrar la tan deseada normalidad cuanto antes sea posible.

Atentamente,

EscolarSport.”

 

Un saludo

La Dirección