COMUNICACIÓ CEIP XALOC

CAT-

Avui és un dia trist al nostre centre, ens ha deixat una gran mestra, una peça important de l’escola i referent nostre que ha dedicat part de la seva vida a l’educació dels nostres infants. Na Mercedes Delgado després d’una llarga lluita , sense deixar de creure, avui descansa en pau. Volem trasmetre el nostre condol a tota la familia, amics i mestres que han compartit un camí de vida. DEP.

En aquest post, a l’apartat de comentaris podreu enviar qualsevol escrit de condol a la família

-CAST-

Hoy es un día triste en nuestro centro, nos ha dejado una gran maestra, una pieza importante en el colegio y referente que ha dedicado parte de su vida a la educación de nuestros niños. Mercedes Delgado, después de una larga lucha, sin dejar de creer, hoy descansa en paz. Queremos trasmitir nuestro pésame a toda la familia, amigos y maestros que han compartido un camino de vida. DEP.

En este post, en el apartado de los comentarios podreis enviar vuestras palabras de pésame a la familia

3 comentaris

  1. María

    Amiga,
    ¡A cuántas generaciones de pequeños les diste tu amor y “saber hacer” inagotable!!
    Me escuchaste y protegiste sin condiciones.
    Estaré eternamente agradecida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>