2022-06-30 LLIBRES DE TEXTE PEL CURS 2022-23

En aquest article vos explicam el funcionament dels llibres de texte en el nostre centre escolar

Trobareu en aquest article dos Questionaris

  • Questionari de participació en el Programa de Reutilització de llibres de texte 📑📑📑📑📑📑
  • Questionari de reserva de Llibres No reutilitzables 📑📑📑📑📑📑

El centre participa al programa de reutilització que ofereix des de fa uns anys l’ajuntament de Calvià. Així que amb l’ajuda de l’AMIPA, el centre escolar i l’ajuntament de Calvià, els alumnes a partir del curs 3r d’Ed. Primària podran participar-hi.

Els alumnes de 3r, 4t, 5è i de 6è d’educació primària es podran adherir al programa de reutilització de llibres que organitza l’ajuntament de Calvià. Per fer-ho hauran de comunicar-ho a l’AMIPA del centre escolar en aquest formulari:

A la vegada, aquelles famílies que ho desitjin i gràcies a l’ajuda del AMIPA podran reservar els LLIBRES NO REUTILITZABLES pel curs 2022-23. Per fer-ho hauran de comunicar-ho a l’AMIPA del centre escolar en aquest formulari:

A continuació afegim el llistat de llibres del curs 2022-23:

Educació Infantil: No hi ha en aquest curs escolar

Educació Primària: