2022-12-21 ESCACS A L’ESCOLA

-CAT-

Hola famílies,


durant el primer trimestre hem continuat amb el programa d’escacs a l’escola.

Enguany com a novetat, hem inclòs els cursos del tercer cicle (cinquè i sisè), que s’uneixen així, als de segon cicle (tercer i quart), afavorint la continuïtat dels continguts treballats i sobretot, que els alumnes puguin seguir gaudint de les diferents sessions.

A continuació, adjuntem unes fotos i vídeos.


Aprofitem per desitjar-vos un BON NADAL.


Tomeu i Esther  
ESCACS 3R
ESCACS 4t
ESCACS 5è
ESCACS 6è

-CAST-

Hola familias,


durante el primer trimestre hemos continuado con el programa de ajedrez en la escuela.

Este año como novedad, hemos incluido los cursos del tercer ciclo (quinto y sexto), que se unen así, a los del segundo ciclo (tercero y cuarto), favoreciendo la continuidad de los contenidos trabajados y sobre todo, que los alumnos puedan seguir disfrutando de las diferentes sesiones.

A continuación, adjuntamos unas fotos y vídeos.


Aprovechamos para desearos una FELIZ NAVIDAD.

Tomeu y Esther
ESCACS 3RESCACS 4tESCACS 5è
ESCACS 6è